Organisk Germanium, fjerner alt gift i blodet og hele organismen.

Germanium(Ge), grundstof 32
Brug af Germanium i verden


Dr. Serafina Corsello fra stress center i Huntington, New York, får deres patienter til at tage organisk germanium fem dage om ugen og to dage ophold, et såkaldt "køling - off - periode". Hun siger: "Det er fordi at Germanium er en stærk stimulans for immunsystemet, jeg tillader meget syge patienter en" afkøling - off periode ". Denne interaktion er endnu stærkere, så immunsystem kan opbygge trinvis positiv effekt. USA bruger selvfølgelig også Germanium. De amerikanske soldater var udstyret med en "nødhjælps ration" af organiske germanium under Vietnamkrigen krigen. Det viser sig nemlig, at organisk germanium er godt at bruge som førstehjælpsmidler, da det kan helbrede eksterne skader meget hurtigere. Det gør at hudcellerne stimuleres til at genoplade hurtigere, helbrede sår og ar er meget nemmere end således mindre synligt.

Hvad gør Germanium?

Germanium binder forsurende hydrogenioner, som har en tendens til at ødelægge celler, samt andre frie radikaler og afgifter blodet og dermed hele kroppen. Den resterende ilt gør sit effektive arbejde i cellerne. Blodet viskositet reduceres, og fremmes blodcirkulationen. Selv miljøgifte såsom tungmetallerne kviksølv og cadmium elimineres eller neutraliseret ved germanium. Germanium har endda en præventiv virkning mod forgiftning og kan også beskytte blodlegemer fra stråling.

Asai klinikken

Asai klinikken, har udført utallige eksperimenter, for at se, hvad der forstærker virkningen af Germanium. Det er Dr. Asai Kuzuhiko som grundlagdeklinikken. Klinikken ligger i Japans hovedstad Tokyo.  Dr. Asai Kuzuhiko følte for år tilbage, at det har noget særligt og noget væsentligt ved germanium. I dag bruger han det i sin klinik, til at helbrede folk udelukkende med organisk germanium.  Han har med stor succes, helbredet mange sygdomme.  Dr. Asai har undersøgt Germanium mange steder, og kan konkludere at germanium også findes i planter. Han fandt det i alle de planter, han undersøgte. Germanium kan også erstatte/supplere manglende ilt i kroppen og desuden at øge ilttilførslen. Dette er ekstremt vigtigt, fordi ilt udøver livsvigtige funktioner i kroppen. Det er helt afgørende for bevarelsen af liv alle sygdomme skyldes en mangel på ilt i kroppen.

Hvis en person er syg, er hans energi blokeret. Hvis disse blokeringer opløses tilpasses energierne og i ligevægt, kan helingsprocessen begynde. Dr. Asai har gjort en interessant observation, at en bøn, udøver en positiv påvirkning af patientens tilstand. Faktisk ser det ud til, at de der er åndeligt motiverede til at drage størst fordel af organisk germanium, for mest ud af det.

Dr. Asai helbreder også kræft  uden strålebehandling eller kemoterapi. Kun ved hjælp organisk Germanium, at han besejre kræften. Især følgende kræftformer viser organisk germanium stenen gode resultater: lungekræft, tyktarmskræft, livmoderhalskræft, brystkræft, kræft i æggestokkene og prostatakræft.  Germanium kan også erstatte/supplere manglende ilt i kroppen og desuden at øge ilttilførslen. Dette er ekstremt vigtigt, fordi ilt udøver livsvigtige funktioner i kroppen. Det er helt afgørende for bevarelsen af liv alle sygdomme skyldes en mangel på ilt i kroppen.

Germanium er også godt for synet. Det kan forbedre synet, og gøre at du kan undgå at bruge briller eller kontaktlinser. Desuden kan det også helbrede øjensygdomme såsom grå stær.

Hvordan tager man Germanium?

At tage en overdosis er umuligt, når der er tale om rent organisk Germanium. Germanium er fuldstændigt uskadeligt, dvs. at du godt kan indtage det flere gange om dagen, uden risikoer eller bivirkninger. Man kan f.eks. også give Germanium til planter og dyr, samt at du kan tilføje det til kosmetik, dette virker forfriskende og foryngende. Germanium er ikke farligt, man udvinder det af kul og det kan findes i planter som f.eks. kinesiske planter som bruges til healing.

Når du skal indtage Germanium og få mest ud af det, så skal du bruge en måleske, derefter skal det indtages via munden, så stoffet bliver optaget via slimhinderne i munden og derefter kommer det direkte i blodbanen. Dette er den optimale måde at tage Germanium på. Det virker i op til 20 – 30 timer efter indtagelse og kommer ud igennem urinen. Det gør at man får renset alle giftstofferne ud af kroppen. Det regulerer  også mængden af kolesterol i blodet og forhindrer forekomsten af amyloidose, det er en af de vigtigste årsager til at dette er godt for ældre mennesker.

 
Tag en måleske mindst 1 gang om dagen. Det er vigtigt at der ikke indtages nogen form for mad og drikke, en time før indtagelse og en time efter indtagelse. Germaniummet skal under tungen, og herfra går det direkte ind i blodbanen. Det gør at kroppen hurtigere tager imod dette. I normale tilfælde (som forebyggelse) tager man det 1 gang per dag, og i akutte tilfælde (ved alvorlig sygdom), skal det gerne indtages mere end en gang om dagen.

Rytmen for indtagelse er: 5 dage hvor man tager det, derefter holder man 2 dages pause, så tager man det 5 dage igen og holder igen 2 dages pause, og sådan fortsætter man bare.

         Kan man give dette til planter? 

Ja planter har også godt af germanium. Hvis man skal give det til planter, giver man det en gang om dagen via det vand, man vander planten med.

Kan man give dette til dyr?

Ja 🙂

Men Hvad kan rent/organisk Germanium egentlig udrette? Germanium er godt for mange ting, du kan se et uddrag her:

 • Det afgifter blodet og organerne
 • Heler træer og døde, syge, halvdøde planter
 • Fjerner/bekæmper kræftceller
 • Fjerner alle skadelige stoffer, som er i kroppen
 • Styrker immunforsvaret
 • Beskytter cellerne mod bakterier og vira
 • Heler patologisk ændrede røde blodceller
 • Det kan gøre dig helt rask
 • Det udskiller fuldstændigt Toksiner, kræftceller, tungmetaller og alle andre skadelige stoffer via nyrerne. Dette sker UDEN en bivirkninger.
 • Det kan helbrede kræft
 • Foryngelse
 • Syn
 • Meget mere

Former for Germanium som eksisterer

 1. Rent/organisk Germanium (GE 132) kan man kun finde hos Dr. Asai Germanium Institut i Tokyo (Japan). Stoffet er her fuldkommen rent og har renhedsindhold på 99,9 til 100%
 2. Organisk Germanium (GE 132) også kaldt Carboxylethylgermaniumquioxide, indeholder 42% Germanium.
 3. Organisk Germanium (GE 132) også kaldt Sanumgerman, indeholder kun 17% Germanium.
 4. Organisk Germanium (GE 132) også kaldt Germanium-Lactozitrat, indeholder 10% Germanium.
 5. Den sidste form for Germanium hedder Silpan-Germanium og indeholder ca. under 1% Germanium.

       Se mere om Germanium

SE mere om det her Youtube : LINK

Er du blevet nysgerrig, kan du selv udforske dette nærmere ved at se og læse mere omkring dette via fanen links.

Del siden