DMSO - The Real Miracle Solution.


I 1866 isolerede den russiske videnskabsmand Alexander Saytzeff en meget besynderlig og ejendommelig kemisk forbindelse. Den var krystallinsk, lugtfri, ikke-giftig og havde en hvidløgslignende smag, når den blev konsumeret. På det tidspunkt kunne Saytzeff på ingen måde forudsige, at hans opdagelse ville vise sig at være meget kontroversiel gennem hele sin medicinske historie, at det ville blive testet i tusinder af studier og give mirakuløs lettelse for mange patienter.


Jeg taler her om dimethylsulfoxid (DMSO), en organisk svovlforbindelse, der kun blev brugt som et industrielt opløsningsmiddel, dvs. indtil dets medicinske egenskaber blev opdaget i 1963 af et forskerteam ledet af Stanley W. Jacob, MD.


DMSO er et biprodukt af papirpulpning ('sulfatprocessen'), der omdanner træ til træmasse, der efterlader næsten rene cellulosefibre. Så industrielt som det måske lyder, indebærer processen simpelthen en behandling af træflis med en blanding af natriumhydroxid og natriumsulfid, kendt som hvid spiritus, og bryder bindingerne, der forbinder lignin (fra det latinske ord lignum, der betyder træ) til cellulosen .


DMSO er nyttigt som smertestillende middel, og også ved forbrændinger, acne, gigt, mental retardering, slagtilfælde, amyloidose, hovedskade, sklerodermi, det lindrer tandpine, letter hovedpine, hæmorroider, muskelstammer, det forhindrer lammelse ved rygmarvsskader og blødgør arvæv. Faktisk er det nyttigt til over 300 lidelser og er sikkert at bruge. Du skulle måske tro, at en forbindelse, der har så mange påståede anvendelser og fordele, automatisk skulle være mistænkeligt, så lad os se nærmere på dens egenskaber og de tilgængelige data, og kaste lys over dette mirakuløse kemikalie.


Svovl: Livets grundstof.


DMSO er et mellemprodukt fra den globale svovlcyklus, der distribuerer biotilgængeligt svovl til alt dyre- og planteliv (Parcell, 2002). Svovlforbindelser findes i alle kropsceller og er uundværlige for livet, de er nødvendige for en række kemiske reaktioner, involveret i afgiftning af medikamenter og andre skadelige toksiner, og de har potentielle kliniske anvendelser i behandlingen af en række tilstande, såsom depression, fibromyalgi, gigt, interstitiel cystitis, atletiske skader, kongestiv hjertesvigt, diabetes, kræft og AIDS (Parcell, 2002). Blandt svovlforbindelserne er DMSO sandsynligvis den, der har det bredeste interval og det største antal terapeutiske anvendelser, der nogensinde er påvist sammenlignet med ethvert andet kemisk stof. Det har omkring 40 farmakologiske egenskaber, der kan være gavnlige i forebyggelse, lindring eller reversering af adskillige sygdomme (Morton, 1993).

Nogen klagede til Dr. Jacob over en dundrende hovedpine, og gav ham tilladelse til at anvende noget DMSO efter at have hørt om dens evner. Hovedpinen var væk på få minutter, kom tilbage efter fire timer og forsvandt så fuldstændigt, efter at DMSO blev påført en anden gang. undertiden gjorde det noget andet;

sat på en kvindes forkølelsessår, afhjalp det inden for få timer kvindens bihulebetændelse. En kvinde, der havde fået et slagtilfælde fik DMSO malet på hendes smertefulde kæbe, kort efter kunne hun skrive med sin lammede hånd og kunne gå bedre. (Haley, 2000)

Terapeutiske egenskaber


DMSO har en effektiv smertestillende effekt, det blokerer nerveledende fibre, der producerer smerter. Det reducerer betændelse og hævelse ved at reducere inflammatoriske kemikalier. Det forbedrer blodtilførslen til et område med skader ved at udvide blodkar og øge levering af ilt og ved at reducere blodpladernes klæbrighed. Det stimulerer heling, som er en nøgle til dens anvendelighed i enhver tilstand. blandt de mest potente, er virkningen på frie radikaler, der er kendt af mennesker, hvis ikke DEN mest potente. Dette er en vigtig mekanisme, da nogle molekyler i vores kroppe producerer et forskelligt antal elektroner, hvilket gør dem ustabile og får dem til at ødelægge andre celler. DMSO kobles til disse molekyler, og de udvises derefter fra kroppen med DMSO.

Billede


Dr. Stanley Jacob arbejdede med DMSO i 1960'erne.


DMSO trænger også let ind i huden og gennem blod-hjerne-barrieren, trænger ind i væv og trænger ind i blodbanen. Desuden beskytter DMSO cellerne mod mekanisk skade, og mindre af det er nødvendigt for at opnå resultater, når tiden går modsat de fleste lægemidler, hvor stigende doser er påkrævet. Det har en beroligende virkning i det centrale nervesystem, og det når alle områder af kroppen, når det absorberes gennem huden, inklusive hjernen. Det vil sige, at DMSO, der anvendes på et område, ofte fører til smertelindring et eller andet sted på grund af dets systemiske virkning.


Det fungerer som bærer for andre stoffer eller medikamenter, og det styrker også deres virkning. Faktisk kan visse lægemidler, der er opløst i DMSO, såsom corticoider, antibiotika og insulin, anvendes i en lavere dosis end sædvanligt uden at reducere deres terapeutiske virkning, og derudover reduceres deres uønskede bivirkninger meget. Og er i stand til at få lægemidler til passere gennem blod-hjerne-barrieren, som normalt er uigennemtrængelig.


DMSO fremmer udskillelsen af urin og fungerer som et muskelafslappende middel. Det øger immunforsvaret og øger produktionen af hvide celler og makrofager, der ødelægger fremmede kemikalier og patogener i kroppen. Det har også anti-bakterielle, anti-virale og antisvampe egenskaber. DMSO øger også permeabiliteten af cellemembraner, hvilket tillader en udskylning af toksiner fra cellen.


DMSO har radiobeskyttende egenskaber mod dødelige og mutagene virkninger af røntgenstråler i celler, cellulære systemer og hele dyr. Det har også kryobeskyttende egenskaber, hvilket betyder, at det er i stand til at beskytte mod kvæstelser på grund af frysning.

Det er også påvist, at DMSO har kolinesteraseegenskaber (Sams, 1967), med andre ord, det hæmmer et enzym i at nedbryde acetylcholin, hvilket øger både niveauet og varigheden af virkningen af denne vigtige neurotransmitter. Acetylcholin er ansvarlig for læring og hukommelse og beroliger og slapper også af. Acetylcholin er også en vigtig faktor i reguleringen af immunsystemet og fungerer som en stor bremse på betændelse i kroppen.


Som en kilde til svovl hjælper DMSO med afgiftning af tungmetaller. Svovl binder sig med giftige tungmetaller (kviksølv, bly, aluminium, cadmium, arsen, nikkel) og eliminerer dem via vandladning, afføring og sved.


FDA og Big Pharma-hindringer.


DMSO sælges i helsekostbutikker, postordreudbydere, på Internettet og i de fleste lande over hele verden. Det bruges af millioner pga sine sundhedsmæssige fordele, endda i USA. DMSO har kun FDA-godkendelse som konserveringsmiddel for stamceller, knoglemarvsceller og organer til transplantation og til interstitiel cystitis - en smertefuld inflammatorisk tilstand af blæren, som er meget svært at behandle med andre behandlingsformer.


At DMSO ikke har fundet indpas som et middel mod andre medicinske tilstande skyldes delvis manglende vilje til at teste det i dobbeltblinde eksperimenter. Blinde undersøgelser kræver, som navnet antyder, at en undersøgelse foretages uden at vide, hvilken patient der tager placebo eller lægemidlet. I tilfælde af DMSO er en blind undersøgelse umulig, da den særegne hvidløgslignende smag og lugt (uanset anvendelsesvej) afslører det, og der kunne ikke udtænkes nogen tilfredsstillende placebo, der ville efterligne denne særlige virkning af DMSO (Steinberg, 1967).


FDA og 'big pharma' foretrækker, at vi forbliver afhængige af deres medicin.


Hvis du søger efter DMSO på U.S. National Library of Medicine (pubmed.gov), får du næsten 30.000 indekserede resultater, hvilket gør det til en af de mest studerede forbindelser i vores tid. Alligevel bliver vi ført til at tro, at DMSO ikke kan overholde de krævede regler for godkendelse under andre medicinske tilstande, selvom dens effektivitet og lave toksicitetsprofil er bevist.

DMSO er et almindeligt kemikalie, der kan fremstilles billigt. Intet lægemiddelfirma kan få et eksklusivt patent, da det også er en naturlig forbindelse, hvorfor der ikke er noget væsentligt økonomisk afkast. Faktisk citeres en direktør i et større lægemiddelfirma for at sige, "Jeg er ligeglad med, om DMSO er det største lægemiddel i vores århundrede, og vi ved alle, at det er det, det er ikke det værd for os" [CBS TV show 60 minutter med Mike Wallace, The Riddle of DMSO]. Hvis DMSO blev godkendt af FDA, ville det være konkurrencedygtigt, og medicinalfirmaer ville ikke være i stand til at besidde patenterne. Med direktøren for FDA, J. Richard Crout, MD´s ord "DMSO er et lavtoksisk og sikkert stof (...) Jeg tror, det er en kendsgerning i livet, at medicinalfirmaer ikke er vil investere i noget, medmindre de tror at der er et stort økonomisk afkast ”[CBS TV show 60 minutter med Mike Wallace, The Riddle of DMSO].


På trods af begrænsninger i brugen af DMSO køber tusinder af amerikanere det på det "sorte marked" hvert år, denne popularitet skyldes ikke reklame, men snarere 'mund til mund metoden'. Når du har noget, der lindrer alle slags lidelser, inklusive nogle livstruende, anbefaler folk det naturligvis til venner og familie!


I perspektiv.


I 1960'erne blev forskning med DMSO på mennesker midlertidigt standset, efter at visse dyr, der blev behandlet med DMSO, viste sig at have ændringer i øjenlinsen. Nogle af disse ændringer lignede dem, der blev set hos aldrende hunde (Gordon, 1967), men alligevel blev forskning gradvist genstartet, efter at der ikke blev fundet bevis for øjenændringer hos mennesker. Som Daniel Haley rapporterer i sin bog Politik i helbredelse: "Forsøg på kaniner, hunde og svin (men ikke mennesker) havde vist nogle problemer. Når mængder af DMSO svarende til cirka ti gange den maksimale humane dosis blev givet hver dag i en periode på seks måneder ville det medføre små ændringer i linserne i dyrenes øjne, nok til at frembringe en svag nærsynethed. Linseforandringerne var ikke nok til at forårsage hunde problemer med at løbe - de stødte ikke ind i ting, og i nogle tilfælde, forsvandt ændringerne efter at de massive DMSO-doser blev stoppet. I ingen test på det tidspunkt eller siden har DMSO nogensinde forårsaget grå stær, hverken hos dyr eller hos mennesker ”(Haley, 2000). I modsætning hertil estimeres antallet af medicinrelaterede dødsfald i USA til over 200.000 om året, hvilket gør medicin til den tredje eller fjerde største dødsårsag (Pezzalla, 2005). Selv almindelige smertestillende midler kaldet NSAID'er, hvor eksempler inkluderer Advil, Motrin, Aleve og aspirin, tegner sig for anslået 7.600 dødsfald og 76.000 indlæggelser i USA hvert år (Tamblyn et al, 1997). I betragtning af dette er det sikkert at erklære, at DMSO er blandt de sikreste stoffer i verden i dag. Faktisk måler den klassiske test for toksicitet - LD-50-testen - den dødelige dosis (LD), ved hvilken halvdelen af en gruppe forsøgsdyr dræbes. LD-50-testene for aspirin og DMSO viser, at aspirin er syv gange mere toksisk end DMSO (Haley, 2000).DMSO påføres generelt på huden i en gel, eller væske. Det kan tages gennem munden eller som en intravenøs injektion, i mange tilfælde sammen med andre lægemidler. Det er også blevet administreret subkutant, intramuskulært, intraperitonealt, intratekalt, ved inhalation, instilledet i øjet, på slimhinderne og i urinblæren.

DMSO destilleres.


Hvis du bare har at gøre med smerter eller en skade, skal du bruge en lokal applikation. Drik det ikke. At drikke det er til alvorlig afgiftning og andre interne fornødenheder. Hvis du bruger en rose-duftende DMSO-creme, er der chancer for, at ingen er i stand til at lugte DMSO's hvidløgslignende lugt.


Den sædvanlige orale dosis DMSO er en teskefuld pr dag 70% DMSO (Morton, 1993). Men da det kan udløse afgiftningsreaktioner, og DMSOs totale udskillelse fra kroppen kan tage flere dage, er det bedst at gøre det kun en gang om ugen. Start med en halv teskefuld DMSO 50% og stigende til en teskefuld DMSO 70% men kun hvis en eventuel afgiftningsreaktion tolereres godt.


Når du bruger flydende DMSO på huden, skal du lade det trænge ind i 20 til 30 minutter, før du tørrer resten af. Huden skal være ren, tør og ubrudt. Ansigtet og nakken er mere følsomme over for DMSO, og der bør ikke anvendes højere koncentrationer end 50% der. Topiske koncentrationer af DMSO bør holdes under 70% i områder, hvor der er en reduktion i cirkulationen. Når der påføres 60 til 90% DMSO på huden, kan der nogle gange forekomme varme, rødme, kløe og lokal nældefeber. Dette forsvinder normalt inden for et par timer, og brug af naturlig aloe vera gel eller fløde vil hjælpe med at modvirke eller forhindre denne effekt. Når 60 til 90% DMSO påføres håndfladen på hånden, kan huden rynke og forblive på den måde i flere dage.

"Min bror satte noget DMSO gel (70% dmso, 30% aloe vera) på skuldrene og den nedre del af nakken, fordi han havde muskelsmerter / ømhed i det område, og det forårsagede hudrødme / irritation i et par timer, men det mindskede også muskelømheden ... min bedstemor har reumatoid arthritis, der fik hendes ben til at svulme op og smerte konstant, jeg fik hende til at anvende den samme DMSO-gel, og efter ca. 2-3 dages anvendelse af det en gang om dagen, forsvandt 90% af hævelsen, og inden for 4-5 dage var den 100% væk, og hun sagde at smerten også blev mindre. ” - Michael Shatskiy, Los Angeles, Californien, USA

Patienter med kronisk smerte er ofte nødt til at anvende stoffet i 6 uger før en ændring forekommer, men mange rapporterer lettelse i en grad, som ikke havde været i stand til at få fra noget andet medikament. Generelt, jo større kronisk sygdom, jo længere skal behandlingen med DMSO vare for at opnå bedring (Steinberg, 1967).


Almindelige sundhedsmæssige problemer, som folk anvender aktuelt DMSO mod derhjemme, inkluderer akutte muskel- og skeletskader og betændelser. Jo tidligere DMSO bruges, jo mere dramatisk er resultatet.

En koncentration af 70% DMSO blandet med vand i volumener fra 8 til 12 ml, anvendt på og omkring skaden i et bredt område mindst tre gange dagligt, vil have en helende virkning hos 4 ud af 5 personer.


Gigt, forstuvninger, forstrækninger.


Det giver hurtig forbedring af smerter og øget mobilitet samt reduktion af betændelse, når det anvendes topisk. Du kan se et positivt resultat inden for 5 til 20 minutter som normalt varer i 4 til 6 timer. (Steinberg, 1967).

"Anvendelse af DMSO, hvor det gjorde ondt på en seks-årig som led af reumatoid arthritis, på en halv time kunne barnet bevæge sig i skulderen og vende hovedet for første gang i to år. Overtalt til at prøve at gå, hun formåede et par skridt og brast derefter ud i tårer. "Hvorfor græder du?" spurgte Dr. Jacob hende. "Fordi det ikke gør ondt mere", svarede hun. (Haley, 2000)

"Min bror har gigt i rygsøjlen. Han har smerter og er sengeliggende mere end halvdelen af tiden. Når han behandles med DMSO, er han i stand til at leve et normalt, aktivt liv ... Bare en anvendelse af denne billige, sikre svovlforbindelse ændrede min bror fra en grimaserende patient til en aktiv, smertefri mand på nøjagtigt 30 minutter! " (Haley, 2000)

Juni Jones, en tidligere quarterback og senere træner for Atlanta Falcons pro-fodboldhold, havde en bursitis forkalkning i højre skulder. Hans karriere skete næsten ikke, da han næppe kunne løfte armen, endsige at kaste en fodbold. Men han var opmærksom på DMSO og havde brugt DMSO til forstuvninger, ligesom tusinder af andre. Han modtog et skud med DMSO i skulderen, og efter at have anvendt DMSO i 30 dage i træk forsvandt forkalkningen. (Haley, 2000) Slagtilfælde


Givet kort efter et slagtilfælde kan DMSO opløse det koagulat, der forårsager slagtilfælde, gendanne cirkulation og undgå lammelse. Når DMSO kommer ind i kroppen, enten dyppet på huden, givet i I.V. eller via munden, penetrerer det kroppen og krydser hjernebarrieren, så selv taget oralt kan det forbedre cirkulationen. Det bør dog ideelt gives intravenøst.


Selvom DMSO 40% forårsager en forlængelse af blødningstiden, er det stadig indiceret til brug i behandling af embolisk eller hæmoragisk slagtilfælde. DMSO er overlegen i forhold til enhver anden behandling for læsioner i hjernen, hvor der er megen blødning (Morton, 1993).

En mand, der havde et slagtilfælde kl. 07.30, nægtede at tage på hospitalet, indtil efter at hans kone havde talt med Dr. Stanley Jacob, hvilket ikke skete før 18:30. Fra kl. 7 på dagen for slagtilfælde gav hun ham 28 g

50% DMSO i lidt appelsinsaft hver 15. minut i to timer og derefter hver halve time i to timer. Den næste dag var hendes mand bedre og vendte snart tilbage til det normale. Et stof, der kan stoppe et slagtilfælde, mens det sker, er noget mange måske vil sætte pris på. (Haley, 2000)

Hjerteanfald, skader i hjernen og rygmarv


DMSO kan hjælpe med at neutralisere skadelige virkninger på hjertet og hjernen ved medicinske lidelser, der involverer skader på hovedet og rygmarven, slagtilfælde, hukommelsesdysfunktion og iskæmisk hjertesygdom (Jacob, de la Torre, 2009). En 40% DMSO-opløsning skal administreres inden for fire timer for at være effektiv, inden for halvfems minutter er bedst.

Efter I.V. indgivelse af DMSO, sker der en forhøjelse i blodgennemstrømningen af rygmarven til traumeområdet. En af de første ting, der sker efter rygmarvs-traume, er, at en reduktion af ilt og blodgennemstrømning sætter ind, for så vidt blodkarene indsnævrer sig eller lukker ned ... Uden nogen behandling svulmer vævet. Til sidst fører dette til lammelse. I et hjerneslag vil dyret enten gå i coma eller dø. Med DMSO-infusion umiddelbart efter skade (eller slagtilfælde) forhindres dette. - Dr. Jack de Ia Torre, professor i fysiologi og neurokirurgi ved University of New Mexico

Dr. Stanley Jacob har endda givet DMSO intravenøst til mennesker, der allerede var lammet og nogle genvandt brug af lemmer. En mand, med total lammelse, kom sig nok til at gå gennem college og derefter at arbejde i en bank. (Haley, 2000)

Infektioner


Når det kombineres med antibiotika, vil DMSO konvertere bakterier, der er resistente over for et givet antibiotikum, til at være følsomme over for det samme antibiotikum, sandsynligvis er der behov for en 80 til 90 procent opløsning af DMSO for at være klinisk anvendelig (Pottz, Rampey, Benjamin, 1967). DMSO er blevet brugt til at transportere antibiotika til hårdt tilgængelige områder i kroppen med fremragende resultater, såsom knoglemarv og hjerne (Sanders, 1967).


DMSO kan opløse en proteinbelægning som beskytter virus, hvorved viruskernen er ubeskyttet med dens nukleinsyre udsat for immunsystemet. Anvendt topisk lindrer det læsioner, der opstår som et resultat af Herpes, Zoster, og helvedesild (Morton, 1993).

DMSO anbringes i næseborene eller lokalt i ansigtet og kan åbne blokerede bihuler inden for få minutter, og det er blevet brugt med succes hos patienter med polypper (Marvin, 1967).


DMSO kan fjerne tandkødssygdomme og reducere tandfald og deres smerter ved at male det på de involverede områder.

"Jeg har noget farmaceutiske kvalitet DMSO, og jeg hælder cirka to teskefulde i et glas om aftenen, tilsætter 20 mg doxycyclin i det, tilsæter cirka 2 tsk destilleret vand og bruger det som mundskyl i cirka 2 eller 3 minutter og derefter sluge det. Så jeg gætter på, at det er omkring 50% opløsning. Det virker rigtig godt på min mund. Det betændte område af min kæbe er beroliget på bare et par dage. - L., Toulouse, Frankrig


Der er udgivet flere bøger om fordelene ved DMSO


Ar, forbrændinger, blå mærker.


En koncentration på 50 til 80%, der lægges på to eller tre gange om dagen, vil formindske hævede ar efter flere måneder. Det er af betydelig værdi ved overfladiske forbrændinger (Goldman, 1967), og når det påføres hurtigt på en skade, kan det eliminere alle blå mærker.

"Jeg har anvendt det på mit ansigt i to uger ... Jeg havde en del ar efter akne i marts, og det helede temmelig godt, men det, der forbløffet mig, er, at min hyperpigmentering (melasma) også er falmet meget mærkbart. , det er fantastisk!" - HG, USA

"Jeg fortyndede en 50% opløsning og anvendte den topisk på en betændt lymfeknude. og Jeg er helt forbløffet! Der er et mærkbart fald i knudepunktet efter kun to applikationer! Og det føles ikke længere sammenfiltret. Denne knude har jeg døjet med i over 20 år !!! - Melissa Medlock, Coldwater, Michigan, USA

Podiatry DMSO kan være effektiv til behandling af smertefulde maver, calluses, indgroede tånegle, bunions, hælsporer og betændelse i gigtplagede tæer.

Åreknuder og thrombophlebitis.


DMSO kan hjælpe på telangiectasias, små udvidede blodkar nær hudens overflade. Det kan også mindske størrelsen på åreknuder i benene og betændelsen, der følger med det, sammen med en lindring af ubehaget. (Marvin, 1967. Blumenthal, Fuchs, 1967).


Øjenproblemer.


En dråbe af en 25% DMSO-opløsning (fortyndet i sterilt destilleret vand eller saltopløsning) en eller to gange om dagen er nyttig til øjenproblemer, herunder grå stær eller glaukoma.

"DMSO er fantastisk, jeg har også læst forskellige gode resultater med at bruge det i øjnene. Som den eventyrlystne type, fortyndede jeg en dag DMSO ned til 30% og lagde 2 dråber i et af mine øjne, der har haft røde pletter omkring iris. De røde pletter mindskedes drastisk. Den eneste bivirkning var en svag brændende fornemmelse, svarende til de dråber, man får, når man går til en glaukometest, uden bivirkningen udvidede pupiller . ” - DZ, USA

Hovedpine


DMSO er yderst effektiv i vaskulær hovedpine og i muskelspænding, der ofte følger med hovedpine. Det kan bruges på hårede områder, såsom hovedbunden, og det kan også bruges i nærheden af øjnene. (Ogden, 1967).


Psykiske lidelser.


DMSO har været nyttigt i behandlingen af patienter med følgende diagnoser: (1) alvorlige tilstande som (akutte schizofreniske reaktioner, manisk fase af de manisk-depressive psykoser, alkoholiske psykoser, symptomatiske psykoser); (2) nogle symptomer på de kroniske psykoser (autisme, stereotypi, negativisme, unormal opførsel eller vrangforestillinger); (3) alvorlige neuroser (angstreaktioner, obsessiver) (Ramírez, Luza, 1967).

McGrady henviste til en ekstraordinær artikel præsenteret af Dr. Eduardo Ramirez og Dr. Segisfredo Luza fra Ayetano Heredia University i Lima, Peru. Efter omfattende test på dyr og derefter på normale mennesker rapporterede Dr. Ramirez "at injicere 50% eller 80% DMSO intramuskulært til patienter med akut og kronisk skizofreni", og at "af de 14 akutte tilfælde blev hver enkelt udskrevet fra hospitalet inden for 45 dage efter starten af DMSO-behandling ... Han sagde, at 4 af de 11 kroniske tilfælde, hvoraf den ene har været syg i 14 år, blev udskrevet til sidst, og de øvrige 7 forbedrede sig meget og fik ergoterapi. .Han observerede et hurtigt fald i agitation ... recession af forfølgelsesfølelse, en relativt pludselig tendens til at kommunikere og forblive ren .., svækkelse af besættelser, tilbagevendende årvågenhed og en ro, hvor der før havde været rastløshed og angst. " (Haley, 2000)

Genitourinary sygdomme


DMSO er blevet anvendt til behandling af et antal patienter med forskellige genitourinære lidelser, herunder Peyronies sygdom, interstitiel cystitis, akut epididymitis. Nogle har opnået dramatisk og glædelig lindring af symptomer (Persky, Steeart, 1967).


Diverse.


DMSO sammen med andre behandlinger har vist at regressere kræft på en meget effektiv måde (Ayre, 1967).


Intravenøs indgivelse af DMSO reducerer markant den patologiske tarmpermeabilitet samtidig med, at tarmsabsorptionskapaciteten bevares (Wang et al, 1996). I betragtning af, at tarmpermeabiliteten ('lækkende tarmsyndrom') spiller en grundlæggende rolle i kroniske degenerative sygdomme, er dette af stor klinisk betydning.


DMSO har også vist fremragende resultater i huden hos mennesker, der er plaget af sklerodermi, resultater som aldrig er blevet observeret med nogen anden terapimetode (Scherbel et al, 1967).

Fru Jean Puccio fra Washington, DC vidnede under høringerne af senator Edward Kennedys underudvalg om sundhed i 1980. Om hendes sklerodermi. Diagnostiseret i 1971 fik hun at vide, at ingen medicin ville hjælpe, og at hun sandsynligvis snart ville stå over for en kørestol og tidlig død. Da hun fandt Dr. Jacob (gennem mund til mund), sagde hun til senatorerne, "Jeg havde svært ved at trække vejret, gå og spise". Sygdommen " vævet og gør din hud så stram, at du ikke kan bevæge dig” Det var svært for mig at køre, at dreje startnøglen i min bil eller vende min krop". Hendes tandlæge kunne ikke arbejde på hende et stykke tid, fordi hun ikke kunne åbne munden. ”Nu kan jeg åbne min mund som enhver”, sagde hun. Efter hendes sensibiliserede hud blev brændt af topisk anvendelse af DMSO, foreslog Dr. Jacob at tage det oralt. "Inden for seks måneder" min sundhed vendte næsten øjeblikkeligt tilbage. Jeg kan nu gøre alt, hvad enhver anden kan gøre" (Haley, 2000).

Forhåbentlig har denne korte oversigt over DMSOs store kapaciteter bidraget til at illustrere, hvordan det virkeligt er i vores tider. Jeg er overbevist om dets terapeutiske kraft, både af min egen erfaring og en stor gruppe af mennesker, for ikke at nævne nyttigheden af offentliggjort videnskabelig litteratur. Dets mange anvendelser gør det til en meget praktisk forbindelse at have på din medicinhylde. I ren form er DMSOs levetid ubegrænset, Den hvidløgslignende kropslugt og smag i munden, som nogle erfaringer kan tilskrive en specifik DMSO-metabolit: dimethylsulfid (DMS), en bestanddel af naturlig løg og hvidløgssmag (McKim, Strub, 2008). Dette kan vare i en eller to dage, og kun hos et lille antal mennesker, især mænd, kan lugten være meget skarp. At drikke nok vand vil hjælpe med at sprede lugten. Andre bivirkninger - såsom maveforstyrrelser, hovedpine, svimmelhed og sedation - er meget sandsynligt relateret til afgiftningsreaktioner, der er fremkaldt af DMSO.


Kun oprenset og korrekt fortyndet DMSO bør anvendes. Når du fortynder en ren DMSO-opløsning, skal du altid gøre det i destilleret vand. Når det påføres, skal påføringsstedet såvel som den påførende hånd

rengøres grundigt inden påføring. Dette er yderst vigtigt, da DMSOs egenskaber medvirker til at forurenende stoffer absorberes gennem huden og transporteres ind i blodomløbet.


DMSO er kendt for at være et af de mindst giftige stoffer i biologien (Parcell, 2002), så eventuelle alvorlige bivirkninger kan sandsynligvis komme fra potentielle forurenende stoffer eller indtagelse af samtidige lægemidler, som DMSO vil bære ind i kroppen. Værd at gentage igen, DMSO og ethvert stof opløst i det, vil trænge meget hurtigt ind i huden, blod-hjerne-barrieren og andre dele af kroppen.


Husk også, at DMSO øger virkningen af medicin som blodfortyndere, steroider, hjertemedicin, beroligende midler osv. Desuden kan acetone eller syrekontaminering af DMSO føre til alvorlige medicinske konsekvenser. Vær opmærksom på dette problem, når du køber DMSO hos upålidelige kilder. En ren DMSO-opløsning bliver solid (som is) i køleskabet inden for 2 timer. Hvis der, når den frosne flaske vendes på hovedet, flyder små dråber af vand gennem isen, har du sandsynligvis DMSO af veterinærklasse. Dette er en koncentration på 90%. Ti procent er destilleret vand (Morton, 1993).


Kvinder frarådes at bruge DMSO under graviditet eller amning, selvom DMSO bruges til at bevare frosne menneskelige embryoner. DMSO kan forstyrre leverfunktionsundersøgelser og give en forkert læsning. Dette problem løses let ved at vente en uge efter DMSO-brug, før testen tages.


Langtidsbrug er dokumenteret som sikker. Øjeskade rapporteret hos forsøgsdyr er ikke bekræftet. Bivirkninger såsom hududslæt og kløe efter topisk påføring, nedbrydning af blodelementer efter intravenøs infusion kan i vid udstrækning undgås ved at anvende mere fortyndede opløsninger. På trods af disse bivirkninger bruges DMSO som konserveringsmiddel for blodelementer og stamceller (McKim, Strub, 2008).


Når DMSO fortyndes med vand, frigives varme. Flasken er varm at røre ved. Dette er en midlertidig, ufarlig reaktion.


Da DMSO forårsager tørhed og skalering af det ydre lag af huden, kan hudsygdomme, der er karakteriseret ved skalering (psoriasis), forværres ved anvendelse af DMSO. Men DMSO anvendt topisk kun i et par dage har været nyttigt ved psoriasis. For langvarig brug af DMSO til behandling af psoriasis anbefales dog ikke, da det kan forværre psoriasistilstanden (Engel, 1967), kun DMSO taget oralt foreslås.

"Jeg er glad for at sige, at det at tage DMSO begynder at tage sig af mange af mine resterende psoriasisproblemer. Et par områder er stadig stædige, men jeg har bemærket en masse generelle forbedringer. Brug af DMSO topisk hjalp også med at forbedre et område med eksem, som min kone har været generet af i et stykke tid. " - Peter Norquest, Tucson, Arizona, USA

DMSO2, et derivat af DMSO, tolereres bedre og har ikke bivirkninger af lugt og irritation. På trods af dette positive aspekt har det ikke overgået effektiviteten, fascinationen og populariteten af DMSO. Det er også kendt som methylsufonlmethane eller MSM, et helt emne for en artikel i sig selv!


Svovl er et grundstof, og det er vigtigt for livet, det er blandt de mest udbredte elementer i den menneskelige krop. Allergiske reaktioner på svovl er ikke mulige, fordi svovl ikke har nogen proteinkomponent. Når folk er 'allergiske over for svovl', betyder det virkelig, at de er allergiske eller følsomme hovedsageligt over for visse svovlholdige medikamenter eller proteiner, især sulfa-antibiotika (sulfonamider) eller over for sulfitter (konserveringsmidler, der bruges i vin og nogle fødevarer), eller til fødevarer med et højt svovlindhold (broccoli, blomkål, hvidløg, løg osv.). Mange personer med allergi over for sulfa-medikamenter, sulfitter eller fødevarer med højt svovlindhold (som forfatteren) oplever ikke problemer med at tage DMSO, fordi DMSO bortset fra svovl ikke har nogen relation til disse stoffer.


Fortsæt som altid med forsigtighed, gør dit hjemmearbejde og konsulter en sundhedsfaglig hvis du er i tviv